Körtvély Gergő

Online Marketing bullshit nélkül

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eius tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. enim minim veniam, quis nostrud exercitation adispaci
200+ Elégedett Ügyfél

200+

Sikeres Projekt

3+ Milliárd

Termelt Bevétel

Social Media Hirdetések

Érd el vevőidet a közösségi felületeken, pénzégetés nélkül.

Google Ads Hirdetések

A vevőid már keresnek tegyél érte, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Legmodernebb online marketing megoldások, amikkel mérhető, és tervezhető módon tudsz vevőket szerezni.

Marketing Stratégia

Profi marketing funnel építés, és kivitelezés, a hosszú távú sikereid eléréséhez.

3+ Milliárd Ft

Igazoltan Termelt Bevétel

+500 M Ft

Elköltött Reklámköltés

Bemutatkozás

Körtvély Gergő vagyok,

még nem találkoztunk, de valószínű már vettél tőlem valamit!

Vezető hazai, és amerikai marketing ügynökségeknél szereztem meg azt a tudást, ami most téged is segíthet. Performance vezetőként ismert divatmárkák, a legnagyobb webáruházak, luxusautó forgalmazók, és a legkomplexebb B2B szolgáltatást nyújtó magyar és nemzetközi vállalatok online marketing sikereiért feleltem.

 

Nemzetközi nagyvállalatok eredményes marketing stratégiája, most egy ajánlatkérésre van tőled.

Beszéljenek a számok:

0 + M Ft

Elköltött Reklámköltés

0 +

Elégedett Ügyfél

0 + M Ft

Termelt Bevétel

Feljebb húznád a statisztikát?

Sikersztorik

Velük már van közös sikersztorink:

Kovács Kinga
  Kovács Kinga

  Viblance

  Vállalkozóként az egyik legnehezebb feladat a véges erőforrások allokálása látszólag végtelen számú cselekvési lehetőség között. Gergővel való sikeres együttműködésünk kulcsa az adatalapú döntéshozatal, ami a gyorsan változó piaci környezetben is segít a maximális megtérülést nyújtó csatornák és tevékenységek kiválasztásában.

  Nagy Tamás
   Nagy Tamás

   Zador

   A sokadik ügynökség "elfogyasztása" után ajánlás útján kerültünk kapcsolatba Gergővel. Fontos volt nekünk, hogy elérhető célokat tűzzünk ki és lépésről lépésre haladjunk előre. Gergő ebben abszolút partner volt, és azon túl, hogy felépíti és menedzseli a kampányainkat, folyamatos, részletes és főképpen érthető kimutatást kapunk tőle az elért eredményekről, melynek köszönhetően nagyon könnyen tudjuk közösen optimalizálni és sikerre vinni az online működésünket.

   Dr. Khatib Abdalla
    Dr. Khatib Abdalla

    Dr. Khatib Klinika

    Büszke vagyok rá, hogy Abdallával már több mint 5 éve dolgozunk együtt. Az ország egyik legismertebb orvos szaktekintélye. A legújabb együttműködésünk során kevesebb mint 3 hónap alatt sikerült megtöllteni egy teljesen újonnan indulú nőgógyászati magánklinikát.

    Hitvallásom

    Az őszinte párbeszédben, és az eredményközpontú megoldásokban hiszek. Nem célom, hogy felhype-oljam egy ötleted rövid távú együttműködés érdekében.  Az ígérgetést és a blullshit-et meghagyom az olyan ügynökségeknek, ahol cél és követelmény, hogy minél több projekt pörögjön. Nálam nincsenek légből kapott ígéretek és titkos marketing technikák.  Eredményeket az alaposan megtervezett, és tudatosan épített stratégia szállítja.

    Közel 200 hazai és nemzetközi vállalkozásnak segítettem elérni a céljait, ami náluk eredményt hozott nálad is működni fog.

    Na jó, de miért dolgozzak veled?

    És miért ne egy ügynökséggel?

    Ügynökség

    Szabadúszó

    Mit várhatsz a közös munkától?

    Lényeglátást

    Tudom, hogy nem hirdetésekre van szükséged hanem eredményekre. Ezért az együttműködésünk során a széleskörű marketing megoldásokban is segítségedre leszek, hogy minél jobban kiaknázzuk a lehetőségeidet a legjobb eredmények érdekében.

    Bullshit mentességet

    A bullsitelést és a mellébeszélést meghagyom az olyan ügynökségenek, ahol kilóra mérik az ügyfeleket. A konzultációink során nem csak kattintás számokat és 3 betűs rövidítéseket fogsz hallani tőlem, hanem valódi eredményeket és tanácsokat. Fontos nekem az őszinte eredmény-prezentálás, mert az egyenes út vezet a sikerhez.

    Profizmust

    A marketinged biztos kezekben lesz, és nem egy a betanulását végző gyakornok fogja kezelni a számodra legfontosabb kampányokat. Több év performance vezetői tapasztalat, közel 200 elégedett ügyfél, 500+ millió forint reklámköltés után, biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a számodra leghatékonyabb megoldásokat.

    Támogatást

    Az ügyfeleimmel személyes kapcsolatot ápolok, és partneri az együttműködésünk. Nem egy 100+ ügyféllel rendelkező ügynökséget képviselek, ahol Te is csak egy vagy a sok közül, aki egy csak dedikált kapcsolattartón keresztül érdeklődhet a hirdetései teljesítményével kapcsolatban.

    Bizalmat

    Tisztában vagyok vele, hogy a marketing egy kockázatos terület, ami gyorsan változik. Tudom mennyire fontos egy tapasztalt szakember, akit el tudsz érni telefonon és ott van veled, végig vezeti a cégedet az útvesztőkben, hogy elkerült a buktatókat. Ezért forntos számomra, hogy ne csak szakmai, hanem emberi oldalról is támogassam a vállalkozásod.

    Ajánlatkérés folyamata

    Ez történik ha ajánlatot kérsz

    Kérdőív

    Ingyenes konzultáció

    Korrekt ajánlat